Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ensayo sobre la ceguera

  • Teatre
Publicitat

Time Out diu

Adaptació teatral de la novel·la de José Saramago amb una proposta de teatre envolvent que travessa la platea i trenca la quarta paret. Una inexplicable epidèmia de ceguesa deixa una ciutat completament devastada. Els primers casos són ràpidament aïllats en un edifici abandonat mentre es prenen les mesures pertinents per a entendre el mal i donar-li resposta. La contenció és necessària, la civilització ha de defensar-se sigui com sigui. Però, què succeeix amb els primers afectats? Qui ajudaria un cec si la seva malaltia fos contagiosa? Val tot per a protegir la resta de la humanitat, fins i tot abandonar-los?

Autor: José Saramago. Dramatúrgia i direcció: Alberto Rizzo. Intèrprets: David Alonso, Claudia Bochaca, Victoria Crespo, Eloy Delgado, Raúl Durán, Nico Juguet, Aitor Lakhwuani, Marc López, Alicia Martí, Nacho Martí, Cristina Pérez, Ignasi Planas, Helena Sancho.

Avís al públic: L'espectacle 'Ensayo sobre la ceguera' és un espectacle de teatre envolvent en el que l'espectador se situa en el centre de l'escena vivint una experiència sensorial impactant. No és recomanable per a persones amb claustrofòbia o por a la foscor.

Detalls

Adreça
Preu
13 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà