Time Out a la teva bĂşstia d'entrada

Cerca

Et convidem a veure 'Bull' a la Villarroel

Tenim dues entrades dobles per sortejar entre els nostres lectors!

Time Out en col·laboració amb Focus
Publicitat

La paraula anglesa 'bull' es tradueix com toro, però és també el començament de 'bullying', l'anglicisme que ja hem adoptat per referir-nos a l'assetjament escolar. No és casualitat que 'Bull' sigui el títol de l'obra que el dramaturg britànic Mike Bartlett va estrenar al 2013 i amb la que va guanyar el premi a Millor Espectacle Nou en els National Theatre Awards. Ara, aquesta polèmica obra, que tracta sobre l'assetjament laboral i planteja fins on som capaços d'arribar per protegir la nostra feina, arriba a La Villarroel. Produïda per Sixto Paz i dirigida per Pau Roca, l'obra està protagonitzada per David Bagés, Marc Rodríguez, Joan Carreras i Mar Ulldemolins, quatre actors amb una important trajectòria i als que hem vist crèixer sobre els escenaris.

Malauradament, l'assetjament escolar ('bullying') i el laboral (que es coneix com 'mobbing') estan a l'ordre del dia i, en diverses ocasions, el món de l'art ha explotat aquesta temàtica per plantejar els límits d'una pràctica cruel i sagnant, que sovint genera conseqüències tràgiques.  A 'Bull', els espectadors es trobaran en un ring des d'on seran testimonis de la lluita aferrissada de tres treballadors per mantenir la seva feina en una obra que ens fa plantejar-nos el següent: podem conviure sense abusar de l'altre? 

Si vols ser dels primers en veure l'obra i, a més, fer-ho de franc, només has de participar en aquest concurs. Pots guanyar una de les dues entrades dobles que sortegem per a la funció de dissabte 10 de març a les 20:30 h. Molta merda!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat