Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
  1. Trapezi
  2. Trapezi
  3. Trapezi
    Macia Puiggros Noguera

Et convidem al festival de circ Trapezi de Reus amb hotel i entrades

El Trapezi de Reus celebra 20 anys en una edició centrada en la creació i amb focus en els malabars. Entre el 12 i el 15 de maig trobareu més de 70 funcions, us hi convidem!

Publicitat

Arriba un any més Trapezi, Fira del Circ de Catalunya, del 12 al 15 de maig. Aquest any, Reus acollirà una edició molt especial, ja que aquesta gran festa del circ arriba a la seva 20a edició. Un total de 28 companyies  oferiran els seus espectacles, que durant quatre  dies, ompliran places i carrers.

El Trapezi recull la gran varietat de formats que ens ofereix el circ català, des del públic més petit al més  exigent, i desplegant totes les estètiques que existeixen en aquest art  mil·lenari. Els diversos artistes que  en  formaran  part  mostraran  al  públic  un  total  20 de disciplines: verticals, manipulació d’objectes, acrobàcia, contorsió, suspensió capil·lar, Beat-Box, malabars  amb pilotes normals i de rebot, masses, diàbolo, perxa xinesa, roda Cyr, trapezi en sol i en duo, corda volant, equilibris acrobàtics, equilibris sobre ampolles, corretja aèria i funambulisme.

En total, un munt d'espectacles que us farà gaudir del món del circ. Us convidem a anar-hi per la cara. El premi inclou una nit d'hotel per a dues persones la nit de dissabte dia 14 de maig, a REUS PARK a Reus. També inclou 5 entrades dobles perquè viviu el Trapezi:

Dissabte
19:00 Dulce Duca. Um belo dia
20.30 Vaques, YeOrbayu
22.30 Animal Religion, Sapiens Zoo 

Diumenge
12.00 Companyia de circ EIA, inTransi
19.00 Mumusic Circus, Amigoo

A més, des de Fira Trapezi també us convidaran veure el Gaudí Centre i l'institut Pere Mata.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat