Rent
Rent

Et convidem al teatre per celebrar el Dia Mundial del Teatre!

Tots els amants de l’art més antic del món estigueu ben atents i seguiu llegint!

Publicitat

Us volem fer un súper regal perquè pugueu celebrar el Dia Mundial del Teatre com us mereixeu. I és que us portem a gaudir de la cultura de manera gratuïta! Durant una setmana, del proper 20 al 27 de març podreu participar en el concurs que us hem preparat d’entrades dobles a 10 espectacles diferents en 9 teatres de Barcelona (podeu llegir les bases legals aquí). No tindreu cap excusa per quedar-vos a casa i no venir a celebrar-ho amb nosaltres! Us donem més detalls del on, del quan i de les obres que podreu escollir si sou els afortunats. El proper 27 de març, Dia Mundial del Teatre, donarem els noms dels guanyadors al llarg del dia.

Ens veiem als escenaris!

Ho sentim, aquest formulari ja no accepta enviaments.

BOMBER(S)

Podreu gaudir d'aquesta obra el divendres 19 d'abril a les 20:30 h. Una obra basada en una noia mentalment limitada, o això és el que es diu, i ella mateixa es munta una història d'amor amb un bomber atractiu. Com es pot dir 'no' si no es troben les paraules per fer-ho? Una obra a porta tancada terrible i pertorbadora amb Mariantònia Salas i Salvador Miralles al capdavant. 

Nàufrags

El 31 de març a les 17:30 h al SAT Teatre podreu veure Nàufrags. Els personatges de la història són dos nàufrags que viuen a la deriva. Dos personatges que es deixen portar pel vent, per les ones, pels impulsos; no tenen res a perdre i tot a guanyar. Una trobada amb el públic, un intercanvi. Nàufrags no té text: parlen el gest, les mirades, els somriures. Un espectacle que no us podeu perdre i que ha recorregut mitja Europa. 

Publicitat

El gran Mercado del mundo

El 15 de maig a les 20 h podreu anar a veure aquesta obra al TNC. Una obra on La Fama fa una crida perquè tothom vagi al gran mercat del món. Cada un té el seu talent per comprar el que més desitgi, i l'haurà d'utilitzar per ser feliç. La Inocència i la Malícia acompanyaran als compradors. Entre els venedors, desfilarán figures com la Soberbia, la Humilitat, el Plaer, la Penitencia o el Desengany. En el mercat es pot comprar de tot, des del Pensament fins la Culpa. De mentre, la Música s'ho mira tot i va marcant els ritmes. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat