Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Et convidem al Trapezi de Reus 2017 amb hotel i entrades a espectacles

Et convidem al Trapezi de Reus 2017 amb hotel i entrades a espectacles

Descobreix la màgia del circ amb el Trapezi de Reus. Et convidem perquè en gaudeixis amb tots els luxes!

Per Contingut patrocinat |
Advertising

El Trapezi, Fira de Circ de Catalunya, arriba a la seva 21a edició de l'11 al 14 de maig. Durant aquells dies, Reus s'omplirà de circ: places, carrers i equipaments de Reus s'ompliran de companyies que volen mostrar-vos els seus darrers treballs.

Un total de 39 companyies nacionals i internacionals que posaran a prova equilibri, valentia, flexibilitat i poesia en escena. Si hi voleu anar, participeu en el nostre concurs!

Inclou una nit d'hotel per a dues persones a l'Hotel Reus Park. Serà la nit del divendres 12 de maig i podreu gaudir d'aquest hotel de tres estrelles amb una ubicació immillorable. A més, us regalem dues entrades per l'espectacle Invisibles del Circ d'Hivern de l'Ateneu Popular de 9Barris. Sis artistes sobre l'escenari que fusionen música i circ en un espectacle únic: trapezi, guitarra, escala d'equilibris, saxo, roda alemanya, quadre rus... Tot lligat en una dramatúrgia contemporània per a tots els públics. Dissabte també a les 12h també us convidem a veure 'Udul' de Los Galindos, inspirat en el vodevil i el teatre de varietats.

Si no us voleu perdre el Trapezi, participeu en el nostre concurs!

 

 

Advertising