Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Et regalem entrades pel Teatre Romea

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

'Inconsolable'1/4
'Inconsolable'2/4
'Inconsolable'3/4
'Inconsolable'4/4

Et regalem entrades pel Teatre Romea

No et perdis 'Inconsolable', un monòleg ple de lucidesa protagonitzat per Fernando Cayo i sota la batuta d'Ernesto Caballero

Per Time Out en col·laboració amb Focus
Advertising

La tristesa del dol i la pèrdua són temes universals que a tots, en certa mesura, ens afecten en algun moment de la nostra vida. L'art beu d'aquests temes i algunes vegades aconsegueix convertir el dolor en bellesa. És el cas del nou muntatge del Teatre Romea, 'Inconsolable', una exposició íntima de les sensacions d'un home davant la pèrdua del seu pare. El text està signat pel filòsof, escriptor i assagista Javier Gomá, a qui la mort del seu pare, el 2015, va empènyer a escriure aquest monòleg. El protagonista de l'espectacle és Fernando Cayo, qui interpreta el paper d'un home de cinquanta anys que ha perdut recentment el seu pare. Davant de la magnitud del succés, decideix compartir l’itinerari dels seus primers quaranta dies de dol.

El muntatge està dirigit per Ernesto Caballero, a qui darrerament hem vist signar i dirigir 'La autora de las Meninas' i el monòleg 'Reina Juana'. En aquesta ocasió es posa al capdavant d'un espectacle que vol reflexionar sobre la cruesa del sentiment de pèrdua i que estarà en cartellera només del 13 al 17 de juny.

Si no t'ho vols perdre i, a més, vols anar-hi de franc, només cal que omplis aquest formulari i amb una mica de sort aconseguiràs una de les 12 entrades dobles que sortegem per a la funció del dijous 14 de juny i del divendres 15. Escull el dia que prefereixis i prepara't per viure un espectacle commovedor que no et deixarà indiferent. 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising