Fadwa

Teatre
Fadwa
© Carla Rabell Fadwa

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Peça teatral sobre la vida i obra de la poetessa palestina Fadwa Tuqan. Escrita a dues mans per Mar Casas i Clara Garcés, s’inspira en la trajectòria vital de l’escriptora per explicar la situació emocional del poble palestí i la riquesa cultural i de resistència, que existeix i persisteix, ben viva, en els territoris ocupats. Dues actrius emprenen un viatge pels pobles palestins i descobreixen no només el sentit profund de la poesia de Tuqan, sinó també l’existència d’una forta xarxa de resistència cultural que les inspira per a la creació d’aquesta obra. 

Dramatúrgia, direcció i interpretació: Mar Casas i Clara Garcés. Mirada externa: Lali Álvarez, Violeta Antò i Magda Puig. Traducció poemes: Paula Alba, Mar Casas i Clara Garcés. Espai escènic: Mar Casas, Clara Garcés i Sara Bertran. Suport tècnic: Pau Matas. Arranjament musical: Glòria Garcés. Disseny d’il·luminació i espai sonor: Xavi Gardés. Coordinació: Carla Rabell i Tere Palop. Producció: Associació Catalana per la Pau. 

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies