Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festival Oui!

  • Teatre
Festival Oui
Foto: STEPHANE AUDRAN
Publicitat

Time Out diu

Si parles francès (o ho intentes) aquest festival és una oportunitat per practicar-lo i gaudir-lo!

OUI! El Festival OUI!, de teatre francòfon, torna a Barcelona del 26 de gener a l'11 de febrer per celebrar una setena edició, en la qual podrem veure obres en versió original dins d'una programació pluricultural i km0 que consta de set obres inèdites a l'estat espanyol.

Quines obres s'hi podran veure?

Entre les propostes d’aquesta setena edició, podem veure l’obra 'Ceux qui se sont évaporés', on a partir de la història de la desaparició voluntària de l'Emma l'autor vol explorar les múltiples cures del confinament. Una altra de les propostes és 'La cabane de l'architecte ou la main tendue de Le Corbusier' (La caseta de l'arquitecte o la mà estesa de Le Corbusier), que ens explica la vida del jove arquitecte i el tomb que fa el seu destí.

D'altra banda, el festival presentarà també l'obra 'Je ne cours pas, je vole!' (No corro, volo!)al teatre Plaza de Castelldefels. Aquesta peça ens porta al món de l'esport d'alt rendiment i ens planteja preguntes sobre com enfrontar l'èxit, la superació i les relacions familiars.

'Celle qui regarde le monde' (La que mira el món) és una obra que ens mostra com dos adolescents es qüestionen el seu present quan s'expliquen les seves pors, els seus somnis i part de les seves històries. A la vegada, una investigació policíaca s'entrellaçarà amb el seu relat.

L'obra 'Chevalier d'Éon' (El cavaller d'Éon), és la història d'un cavaller espia de Lluís XV que va passar la seva vida vestit de dona sota l'amenaça d'un decret reial o per voluntat pròpia. Una altra obra que hi podrem veure és 'Les quatre loups - Kamishibaï qui déraille et marionnette de papier' (Els quatre llops - Kamishibaï que descarrila i titella de paper) un relat gràfic d'aventures ineludibles, inquietants i divertides al bell mig del bosc.

Dues obres més que podrem veure son Petite Zoé (Petita Zoé) a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet de Llobregat, on la mateixa directora, Julie Timmerman interpreta 15 personatges i 'Shahada, Il y a toujours un ailleurs possible' (Shahada, sempre hi ha un altre lloc possible) a Dau al Sec Arts Escèniques a Barcelona.

Finalment, seguint les petjades d'edicions anteriors, el Oui!, culminarà la programació anual amb activitats paral·leles com trobades i lectures dramatitzades, entre d'altres.

Escrit per
Jana Serra

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà