Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Fuga de conills

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Autoria i dramaturgia: Martina Cabanas Collell. Direcció: Martina Cabanas Collell. Intèrprets: Pau Zabaleta, Maria Cirici i Artur Rodríguez.

El text de la Martina Cabanas Collell és un travelling frontal. Com més s'allunya l'autora i directora de 'Fuga de conills' de les circumstàncies concretes de les seves criatures més atractiva es torna la història. Comença com una docucomèdia sobre la precarietat laboral d'actors i actrius, considerant el vestit de mascota el punt més baix en l'escalafó interpretatiu. Present i futur depriment, amb la joventut en retirada. L'energia que els queda s'inverteix en una doble fugida -mental i física- que potser no els portarà gaire lluny. Prou per evadir-se d'una existència minvant d'oportunitats.

A Cabanas Collell la portarà a un canvi de registre: de la realitat a l'oníric. Una escriptura dramàtica entre els ritus generacionals de Kate Tempest i la poètica de Philip Ridley. Tot amalgamat per una eclèctica banda sonora (de Bach a Manolo Escobar) i un compromès treball actoral de Pau Zabaleta, Artur Rodríguez i Maria Cirici, buscant l'equilibri entre la intimitat de la confessió, la distància abstracta de la coreografia sota la disfressa i una resolució sense agafadors naturalistes.

Escrit per
Juan Carlos Olivares

Detalls

Adreça
Preu
12 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà