• Teatre

Garbuix. 20è Circ d’Hivern

Publicitat

Time Out diu

Direcció: Guillem Albà i Alberto Feliciate. Amb: Lola Ruiz, Serena Vione, Juana Beltrán, Jessica Arpin i Jessica Martín. 
 
L’Ateneu Popular 9Barris arriba aquest any a la 20a edició del seu ja clàssic Circ d’Hivern. Cada any, des de fa dues dècades, l’Ateneu ha propiciat un espectacle de circ de factura pròpia, potenciant així aquesta disciplina des de diverses vessants: producció, exhibició i posterior distribució. El Circ d’Hivern ja és una de les manifestacions circenses amb més trajectòria de la ciutat de Barcelona.
 
Aquest any, el Circ porta per títol 'Garbuix'. La proposta, carregada de poesia i de bon humor és un joc, un embolic amb molta energia que reuneix dalt de l’escenari cinc noies amb una àmplia trajectòria dalt dels escenaris, de les perxes, les teles i els trapezis. 
 
Firmen la direcció de l’espectacle Guillem Albà i Alberto Feliciate, que tornen a treballar plegats després de coincidir el 2013 a l’Escola de Circ Rogelio Rivel. Guillem Albà arriba a la direcció del circ d’Hivern en un moment dolç de la seva carrera: ha voltat pel món sencer amb el seu espectacle de clown esbojarrat 'Marabunta' i ha format part de l’elenc de l’aplaudit 'Rhum'. També ha dirigit la posada en escena de la gira 'Miralls i Miratges' de Love of Lesbian i ara treballa amb el grup Txarango. La cantant i compositora Clara Peya firma la música, creada especialment per l’espectacle.

Detalls

Adreça
Preu
12 € - 6 € (menors de 14 anys)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà