Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La vida moderna, Broncano, Hignatius, Héctor de Miguel, In Risus
Foto: In Risus

Gaudiu del millor humor al festival In Risus

De la unió de Cruïlla i MPC Management neix el Festival d’Humor de Barcelona: una cita amb diversos escenaris per on desfilaran noms consagrats del gènere i nous talents

Time Out en col·laboració amb In Risus
Publicitat

Sembla que un festival com aquest no podia arribar en un context millor: quan més necessitem riure. L’escena catalana d’humor està en auge en un moment en què la societat
ha trobat la desconnexió del món a través de l’enginy més divertit, sigui amb podcasts o improshows.
Ara, aquesta efervescència tindrà un lloc on consolidar-se i acompanyar-se de propostes que arriben de tot el territori: l’In Risus. Del 16 al 20 de març diversos espais de la ciutat com la Sala Apolo i el Teatre Borràs seran escenari d’aquesta nova cita cultural que ha nascut per descobrir-nos nous talents i fer-nos riure amb els millors espectacles d’humor d’artistes nacionals consagrats.
Sorgit de la unió de Cruïlla i MPC Management, una de les agències de talent més importants d’Espanya, l’In Risus repartirà per la ciutat més de trenta propostes entre les quals destaquen noms i cognoms molt coneguts.
El que us presentem a continuació és només un tastet, de tot el que trobareu al festival; consulteu la programació a la seva web i prepareu-vos per no parar de riure!

Reis i reines del riure
Foto: In Risus

Reis i reines del riure

Hi ha noms que són sinònims de rialles i els de La Vida Moderna són uns d'ells. El David Broncano, l'Ignatius i l'Héctor de Miguel són el millor trio per combinar riures i crítica social amb preguntes i respostes sense sentit.
Amb 'HITS LIVE' de Venga Monjas i Miguel Noguera costarà decidir qui fa l'humor més absurd. El seu espectacle és un còctel de grans clàssics de la música universal. Ja sabeu a què ens referim: temes immortals com 'Almendrero de Doraemon' o 'Alien Fumeta'. Van carregats d'humor!
Si veure un espectacle còmic està bé, fer-ho mentre l'acompanyem amb vermut és un pla immillorable. Això és el que proposa Vermunólogos, les històries de monologuistes reconeguts amb una àmplia experiència a escenaris com 'Comedy Central', 'Las Noches del Club de la Comedia' o 'Sopa de Gansos'.  

Monòlegs que triomfen
Foto: Akane Mayo

Monòlegs que triomfen

Quan pensem en grans comediants de casa nostra, un dels noms que ens ve al cap és el de Berto Romero. El seu espectacle 'Mucha tontería', farcit de l’humor absurd que el representa, serà una de les propostes que podreu assaborir a l'In Risus. També gaudireu d'un altre gran del monòleg, el reconegut Toni Moog amb el seu xou políticament incorrecte 'Fortnique'.
I si voleu sentir-vos identificats en totes les vegades que heu desitjat desaparèixer davant d'una situació incòmoda, aneu a veure el Guillem Estadella. El seu currículum està carregat d’experiències a la ràdio i a la televisió, però també d’una moguda rere l’altra, i això és el que us explicarà a 'Quin pollastre!'.

Duos invencibles
Foto: In Risus

Duos invencibles

Si sou uns dels molts oients de '¿Puedo hablar!', un dels podcasts més escoltats de casa nostra, podreu gaudir de les seves reflexions insòlites sobre qüestions com la salut mental amb l'Esnórquel i la Perra de Satán.
Hi ha un duo que ens fa sentir millor amb totes les vegades que hem ficat la pota: el de la Paula Arcila i l'Ana Maria Simón. Elles tenen molt clar que, a la vida, està 'Permitido equivocarse' i us esperen a l'escenari per extreure tot l'humor de situacions tràgiques, frustracions i errors vitals.
I si voleu descobrir noves maneres de riure, no us perdeu els Bocabeats: aquest duo còmic fusiona de manera magistral el 'beatbox' amb grans dosis d’humor per fer riure a gent de totes les edats. Fins quan aguantareu sense riure?

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat