Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Grec 2015: Bangkok

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Autor: Antonio Morcillo López. Director: Antonio Morcillo López. Amb: Carlos Álvarez-Nóvoa, Dafnis Balduz.

Un guàrdia jurat que cuida falcons i fures (Dafnis Balduz) i un misteriós home gran (Carlos Álvarez-Novoa) que ha comprat un bitllet per volar a Bangkok es troben en una de les sales d’espera d’un aeroport sense avions. L’obra d’Antonio Morcillo aborda la realitat recent de la política espanyola per un costat i el funcionament del món globalitzat, per l’altre.

'Bangkok' és una obra política  d’una rabiosa actualitat malgrat no utilitzar cap referència concreta. Una crítica a la manera com s’ha gestionat el país en els últims anys amb conseqüències tan indignants  com les infraestructures inútils i una societat on el coneixement i la formació no serveixen de gairebé res. En tot cas, perquè el guàrdia jurat pugui debatre sobre les possibilitats o no d’un canvi polític que sembla necessari.
L’home gran és un cínic pragmàtic, servidor del poder. El jove confia en què la realitat es pot capgirar.  A la fi dos missatges molt presents en la verborrea política del moment ben travats i exposats en una funció ben interpretada que manté la intriga (què fa en realitat el vell home a l’aeroport?) fins a un final desconcertant.

Detalls

Adreça
Preu
24-28 €
Publicitat
També t'agradarà