Grec 2015: CaRRoussel

Teatre
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Autoria: Josep Maria Fonalleras, Imma Monsó, Marta Rojals, Francesc Serés, Màrius Serra. Concepte i direcció: Laia Alsina i Riera, Jordi Centellas. Intèrprets: Vanessa Segura, Ramon Giró, Gemma Deusedas, Laura López, Marina Martín, Ramón Vila, Òscar Muñoz, Xavier Torra.

Una obra de teatre dins un cotxe, això és el que és 'CaRRoussel'. Cinc peces breus escrites per cinc plomes il·lustres (Imma Monsó, Josep Maria Fonelleras, Francesc Serès, Marta Rojals i Màrius Serra) interpretades per actors de primera, d'Òscar Muñoz a Ramon Vila. Teatre immersiu, idea de La Reial, que busca trencar totes les parets i ficar l'espectador dins la història, literalment. I aquí, de fet, trobem el primer problema, perquè a la història, per exemple, de Rojals els espectadors són això, espectadors, sense capacitat de canviar res i som dins un cotxe escoltant una parella com podríem ser en un teatre veient la mateixa escena. I només a la de Serés –la millor, sens dubte– se'ns convida a interactuar entre el taxista fatxa i la jove quissoflauta.

El teatre immersiu ha de xocar. Ha de ser, fins i tot, una mica sensacionalista. Potser has de sortir corrents del cotxe. I a nivell d'emoció, l'única història que t'eriça la pell és la de Monsó. Hi ha un moment en què vols sortir del vehicle. La resta, teatre correcte, on els actors apugen el nivell, com en el cas de la part de Fonalleras, un taxista que et porta al funeral d'un familiar. O teatre sense solta ni volta com a la peça de Serra.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers