Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Grec 2017: Who is me. Pasolini (Poeta de las cenizas)

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Gonzalo Cunill, 'Who is me. Pasolini (Poeta de las cenizas)'
Foto: Heartbreak HotelGonzalo Cunill, 'Who is me. Pasolini (Poeta de las cenizas)'
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Autor: Pier Paolo Pasolini. Traducció: Fernando González García. Direcció i adaptació: Àlex Rigola. Dramatúrgia: Carlota Subirós. Interpretació: Gonzalo Cunill.

'Who is me' és el títol d’un manuscrit mecanografiat quan Pasolini tenia 44 anys que es va trobar després del seu assassinat (1975), es va publicar com a 'Poema de les cendres' i  constitueix una mena d’autobiografia incomplerta però força divulgativa de la seva manera de pensar i, sobretot, de pensar-se. El text arrenca amb el naixement i altres apunts familiars, i camina per les reflexions artístiques i només uns llampecs de la seva vena poètica. Un text en brut episòdic i epidíctic, d’una gran sinceritat però no exempt de contradiccions.

Àlex Rigola n’ha fet un espectacle de cambra dintre d’una caixa de fusta de les que es fan servir per traslladar grans obres d’art, segurament per remarcar la importància d’un artista polèmic, controvertit i multidisciplinari. Espectacle auster, directe, que flueix gràcies a la feina de Gonzalo Cunill, un actor d’una sinceritat i una vena comunicativa absoluta. Cunill, vestit amb l’equipament de la selecció italiana de futbol, parla per boca de Pasolini però des de si mateix, des d'un afinat distanciament.

Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà