Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Grec 2019: Backbone

  • Teatre, Circ
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Backbone
Backbone
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Una cadena d'engranatges d'alta precisió, divertit, amb música en directe, impressionant. Això és 'Gravity & other myths', l'espectacle de circ de la companyia australiana Backbone. Deu acròbates i dos músics que desafien les lleis de la física elemental per activa i per passiva, que demostren que el circ és col·locació, valentia i confiança en els seus companys. Perquè quan una de les intèrprets acaba deu metres per damunt de l'escenari únicament suspesa per un pal situat enmig de la columna vertebral sabem que aquests nois i noies d'Adelaide van de debò, que no tot és poder físic, una dramatúrgia per anar fent i un seguit de números efectistes.

Els Backbone són una companyia que deixa sense alè, però que també sap trobar una poètica interessant en el moviment dels cossos i una il·luminació que completa i realça les entrades. Saben fer riure, jugar amb la nostra mirada i, fins i tot, buscar l'emoció de l'espectador. Són grans saltadors, constructors de mortals interminables, capaços de tocar el que només poden palpar deu persones que s'han aliat per fer-nos meravellar.

Direcció: Darcy Grant Equip de creació: Jacob Randell, Jascha Boyce, Lachlan Binns, Mieke Lizotte, Lewie West, Martin Schreiber, Joanne Curry, Lachlan Harper, Lewis Rankin, Jackson Manson. Interpretació: Jacob Randell, Jascha Boyce, Lachlan Binns, Alyssa Moore, Jordan Hart, Rachael Boyd, Joren Dawson, Lachlan Harper, Lewis Rankin, Jackson Manson.

Escrit per
Andreu Gomila

Detalls

Adreça
Preu
15-25 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà