Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Grec 2019: Nenes i nens

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Nenes i nens
Nenes i nens
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Sota la premissa que el gènere masculí te una tendència innata cap a la violència, avalada per les estadístiques, i que el mascle no tolera la competència de la femella, el britànic Dennis Kelly firma una obra de caire feminista que ens arriba en una brillant interpretació d'Anna Sahun. L'actriu es doctora en aquest llarg monòleg que comença amb aires de comèdia i que poc a poc camina cap a la tragèdia.

Ella és una esposa i mare que narra la història del seu matrimoni des de que coneix l’home de la seva vida a la cua d’un vol d'Easyjet a l’aeroport de Nàpols amb qui es casarà i tindrà dos fills, una nena que juga a construir un edifici i el seu germanet més petit que pensa en destruir-lo tot jugant a fer la guerra. Les coses es torceran i ella descobrirà, ai las, que en realitat no coneixia gens aquell home. Però serà massa tard.

Diria que a la primera part del text hi ha un excés d’informació banal que sembla voler distreure sobre el gir que farà en la segona i en la qual és difícil saber des d'on ens parla la protagonista. Quan ella ensenya les cartes, però, l’obra i la mateixa actriu agafen volada i aconsegueixen emocionar fins a la llàgrima.

Autor: Dennis Kelly. Traducció: Carme Camacho i Neus Bonilla. Director: Joel Joan. Amb: Anna Sahun.

Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
20-24 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà