Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Grec 2019: Valenciana (la realitat no és suficient)

Grec 2019: Valenciana (la realitat no és suficient)

Teatre Teatre Goya , El Raval Divendres 28 juny 2019 - Dissabte 29 juny 2019
Valenciana
Foto: Vicente A. Jimenez Valenciana

Jordi Casanovas acompleix un somni: porta a escena un dels fets que va marcar tots els joves dels anys 90, els crims d'Alcàsser, conjuntament amb un dels mites de l'època, la ruta del bakalao. Sense oblidar-nos de la corrupció. Casanovas parla de tres joves amigues, que es van conèixer estudiant periodisme, que veuen com els seus camins vitals es van separan. Valèria inicia la recerca de la seva identitat per les discoteques de la Ruta Destroy. Ana cobreix el crim més traumàtic de la història d’Espanya per a la televisió valenciana. I Encarna dirigeix la comunicació d’un jove polític que marcarà un canvi de paradigma a tot el territori valencià.

Dramatúrgia i direcció: Jordi Casanovas. Interpretació: Rebeca Valls, Lorena López, Vanessa Cano, Carles Sanjaime, Verónica Andrés, Toni Agustí, Enric Juezas, Paloma Vidal, Laura Sanchis, Juli Disla, Laura Valero, Carlos Amador.

Lloc de la ubicació Teatre Goya
Contacte
Adreça Joaquín Costa, 68
El Raval
Barcelona

Transport Universitat (M: L1-L2)
Preu 22 €
Static map showing venue location
    • Teatre Goya 22 € Reserva
    • Teatre Goya 22 € Reserva
LiveReviews|0
1 person listening