Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'La Grossa i la Bèstia' al Teatre Gaudí

  • Teatre
  1. 'La Grossa i la Bèstia'
    Foto: Teatre Gaudí
  2. 'La Grossa i la Bèstia'
    Foto: Teatre Gaudí
  3. 'La Grossa i la Bèstia'
    Foto: Teatre Gaudí
Publicitat

Time Out diu

Del 7 al 30 de gener, passeu-vos-ho d'allò més bé amb aquest thriller musical d'un desenllaç bestial

Quatre músics en directe, tretze cançons, una trama farcida d'embolics i una gran pregunta llançada directament a tots els barcelonins i barcelonines: mataríeu per viure en un pis a l'Eixample?
Aquesta qüestió és la que condueix les escenes de 'La Grossa i la Bèstia': un nou thriller musical que arriba al Teatre Gaudí a partir del 7 de gener i que podreu veure sobre l'escenari fins al 30 de gener.
En aquesta obra amb text i cançons d'Ever Blanchet, la Carol González, l'Anna Herebia, el Sergio Campoy, en Jaume Casals i en Carles Pulido interpretaran quatre joves de la ciutat amb problemes quotidians i un fons còmic.
La Bolinda (González) té un pis a Provença, 108, però qui paga la mensualitat és la seva parella Nacho (Campoy). Fins aquí, tot bé! Però resulta que en Nacho sovint tanca al pis la Bolinda per sortir a lligar amb la Celina (Herebia), qui casualment també busca pis. Els tres es veuran obligats a compartir pis i a enfrontar-se a tota mena de conflictes. Ara bé, la intervenció d'en Virginio (Casals), Mosso, i en Sixto (Pulido), repartidor de pizzes, només faran que afegir llenya al foc!
Animeu-vos i deixeu-vos portar per una trama musical esbojarrada!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà