Guanya entrades dobles per veure ‘Shirley Valentine’!

Arriba al Teatre Goya una de les estrenes més còmiques de la temporada, protagonitzada per la gran Mercè Aránega, i nosaltres et volem convidar. Participa-hi!
Per Time Out en col·laboració amb Focus |
Advertising

Quan l’autor Willy Russel va escriure el monòleg ‘Shirley Valentine’, l’any 1986, no esperava que es convertís en tot un fenomen teatral a Londres, que li va comportar el premi Olivier en les categories d’autor teatral i millor actriu i el Tony a la millor actriu, ni que se’n fessin adaptacions cinematogràfiques en diferents idiomes. Tampoc podria imaginar que, trenta i pico anys després, el tema que toca, el de l’apoderament de la dona, encara estigués de plena actualitat, però ho està!

Ara, arriba a Barcelona de la mà del director Miquel Gorriz, que vol potenciar precisament aquest concepte per marcar, encara més, el seu humor i la seva tendresa. I és que aquesta obra explica un moment decisiu en la vida de la Shirley, una mestressa de casa de mitjana edat, casada, mare de dos fills ja independitzats i sobrepassada per les circumstàncies, que un bon dia decideix prendre les regnes de la seva vida i del seu futur. I aquest canvi ve donat per la proposició d’una amiga de la protagonista, que li regala un bitllet d’avió per marxar, totes dues, quinze dies de vacances a Grècia. Una porta a la llibertat, l’esperança i el coratge de viure.

Mercè Aránega treu la seva vis més còmica per despertar en el públic rialles a dojo, i també la tendresa envers un personatge entranyable. Val la pena gaudir del seu ‘savoir faire’. Es podrà veure al Teatre Goya del 13 de setembre fins el 4 de novembre. I si vols anar de franc, encomana't a la bona sort i participa al nostre concurs, perquè sortegem 5 entrades dobles per la funció del dimarts 2 d’octubre a les 20.30 h. Pots participar fins el 27 de setembre. A què esperes?

CLICA AQUÍ PER PARTICIPAR

Advertising