Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Hipnosi, màgia i altres xous 'diferents' a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Luis Pardo
Luis Pardo

Hipnosi, màgia i altres xous 'diferents' a Barcelona

Els teatres de la ciutat acullen propostes que busquen il·lusionar-te

Per Andreu Gomila
Advertising

Tornem als anys 20, a quan Fu-manxú i els seus amics tenien en Barcelona una plaça forta. La ciutat és ara mateix escenari de bons hipnotitzadors, mags i altres propostes parateatrals que us deixaran fascinats. Podeu creure-hi o no. Podeu mirar-ho com la part friqui de la ciutat. Però hi són. I aquí els teniu.

Teatre Museu El Rei de la Màgia

Museus i institucions Ciutat Vella

Barcelona i l’il·lusionisme van de la mà i una de les millors mostres és el Teatre Museu El Rei de la màgia, on es repassa la relación de la ciutat amb l’art de les il·lusions. Fundat el 1881, és un dels establiments més antics del món dedicats a la l'ensenyança i a la fabricació i venda d'articles de màgia.

El Ingenio
©Time Out Barcelona

El Ingenio

Botigues Ciutat Vella

Una botiga tradicional dedicada a la venda de productes relacionats amb el joc i l'espectacle. En el seu tallers'hi fabriquen gegants i capgrossos.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising