Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Joan i Roger Pera
Joan i Roger Pera

Tàndem d’humor i música al Palau amb 'Papà Mozart'

Joan Pera i Roger Pera reviuen la història de la família Mozart amb l’Orquestra Simfònica del Vallès

Time Out en col·laboració amb Orquestra Simfònica del Vallès
Publicitat

Mai heu tingut la curiositat de saber el rerefons del vostre músic preferit? Saber sobre la seva història familiar, el seu entorn i què el va fer dedicar-se a la música? Doncs si sou dels que sentiu aquesta curiositat, ara teniu l’oportunitat perfecta per calmar-la. I és que el pròxim 9 de març Joan Pera i Roger Pera ens porten la història familiar de Mozart al Palau de la Música Catalana amb l’obra ‘Papà Mozart’. Pare i fill Pera es posen en la pell de pare i fill Mozart per reviure les esperances, les pors, les ambicions i l’estima que envolten aquesta relació paternofilial. A través d’un text perfilat per la mà del mestre dramaturg Sergi Belbel, l’obra sonarà al tempo de la música eterna de Mozart, interpretada per l’Orquestra Simfònica del Vallès, i amb peces cèlebres com 'Les noces de Fígaro', 'La flauta màgica', 'Simfonia concertant' o la simfonia ‘Júpiter’, entre moltes altres. És l'oportunitat perfecta per descobriu el pare Mozart a través del seu fill i gaudir del Mozart fill a través del seu pare.  

Els Mozart, reis de la música

Els Mozart, reis de la música

El nom d’Amadeus Mozart és conegut arreu del món, però… quants de vosaltres coneixíeu el nom de Leopold Mozart? Segurament, molt pocs, però el pare del conegut Mozart també va ser un gran músic abans que el seu fill comencés a demostrar la seva única i impressionant passió per la música! Leopold Mozart va ser un notable compositor, conductor, professor i violinista, però la seva dedicació i els seus treballs van quedar, inevitablement, a l’ombra de les habilitats del seu fill. Després d’anys fent de professor al seu fill Amadeus, el mateix Leopold va sacrificar la seva carrera musical per a promocionar la del seu fill. La dedicació de Leopold per a fer ascendir el seu fill dins el complicat món dels músics professionals va ser tal que durant anys pare i fill van viatjar per tota Europa per tal que Amadeus mostrés les seves habilitats com al fabulós intèrpret i compositor que era.

Els Pera, reis de l’humor

Els Pera, reis de l’humor

Joan Pera i Roger Pera hi han posat la interpretació, Sergi Belbel el fil argumental, l’Orquestra Simfònica del Vallès i el seu director, Rubén Gimeno, la música, i Miquel Gorriz, director de grans èxits com 'Shirley Valentine', la direcció escènica. Grans figures s’han agrupat per fer possible aquesta obra única i irrepetible, i el resultat parla (o sona) per si mateix! Qui millor que un pare i un fill per a interpretar els papers de Mozart i el seu pare? Els anys d’experiència de la mítica família d’actors Pera són clau per a entendre i gaudir d’aquesta història paternofilial mentre ens acompanya la sensacional música de l’Orquestra Simfònica del Vallès amb Rubén Gimeno al capdavant. Una altra figura amb experiència! I és que el director de l’orquestra té una llarga trajectòria musical marcada per la seva extensa col·laboració amb orquestres espanyoles i de tot el món. Des del Japó fins a Colòmbia. ‘Papà Mozart’ és, sens dubte, una obra amb el millor del millor!

Publicitat
Tàndem de gira

Tàndem de gira

L’obra arrencarà el 8 de març a La Faràndula de Sabadell i la podreu gaudir a Barcelona el dia 9 de març al Palau de la Música. Però, si us quedeu amb ganes de més, ‘Papà Mozart’ també té moltes altres dates confirmades! Estarà al Teatre Jardí de Figueres el 16 de març, al Centre Cultural de Terrassa el 22 de març; al Teatre Auditori de Llinars del Vallès el 23 de març; a l’Auditori de Lloret de Mar el 24 de març; i el 15 d'agost a Puigcerdà dins el Festival de la Cerdanya. Teniu mil oportunitats!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat