Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ignots

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Text i direcció: Ramon Madaula. Intèrprets: Josep Julien i Marc Rodríguez.

Tercera obra dramàtica, segona d’aquesta temporada, del fins no fa gaire només actor Ramon Madaula, que en aquest cas assumeix també la direcció del seu text. Madaula demostra, un cop més, un gran sentit de la teatralitat, un bon domini dels diàlegs i una gran capacitat d’observació. Si a 'Coses nostres' l’autor feia una comèdia irònica sobre el món del teatre i a 'L’electe' satiritzava el poder en la persona d’un president de la Generalitat, a 'Ignots' es fixa en els instints primaris dels homes quan parlen de dones. Aquell instint del mascle que l’empeny cap a la femella i que només la raó i el seny pot deixar el camp de la imaginació.

Però... i si les fantasies es fessin realitat? Com reaccionarien aquests dos amics feliçment casats i amb canalla que dinen tot sovint junts si en nom de la amistat pactessin allò només imaginable?

Una conversa entre plat i plat en la qual els homes fan el ridícul més espantós i amb la qual els espectadors s’ho passen d’allò més bé amb un humor força planer. Marc Rodríguez i Josep Julien donen vida a aquests dos avorrits però tendres babaus amb molta credibilitat i gràcia, però que farien bé de cuidar el ritme perquè, el dia que vam veure la funció, per moments s’acceleraven i perdien claredat en la dicció.

Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
14-20 €
Publicitat
També t'agradarà