Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

inFAUST

 • Teatre
 • 3 de 5 estrelles
 • Crítica de Time Out
 1. DAVID RUANO
 2. DAVID RUANO
 3. DAVID RUANO
 4. DAVID RUANO
 5. DAVID RUANO
 6. DAVID RUANO
 7. DAVID RUANO
 8. DAVID RUANO
 9. DAVID RUANO
 10. DAVID RUANO
 11. DAVID RUANO
 12. DAVID RUANO
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

'Faust' és l'obra de Johann Wolfgang Goethe. Des de l''Ur-Faust' de la seva joventut fins a la seva l'última versió abans de la mort, el text és un viatge humanista entre dos segles, dues maneres d'entendre el món, dues revolucions. Anna Maria Ricart i Marc Chornet han adaptat aquesta proesa dramàtica (centrant-se en la primera part) per reflexionar sobre el desig i el tedi en una societat en la qual (gairebé) tot sembla possible amb només mirar una pantalla. Un exemple més de l'ambició de Projecte Ingenu i la seva radical concepció estètica, amb 'Yerma' com la proposta escènica més equilibrada entre l'univers dramàtic original i el seu propi.

'InFaust' s'ha concebut com un malson futurista, amb la malenconia violenta de Wong Kar Wai. El pacte entre l'home i el diable se submergeix -literalment- en un complex carrusel d'imatges i metàfores que fagociten la narració. La paraula es dilueix en una orquestra de cacofonies i silencis. S'imposa l'impacte sensorial i emocional de la imatge. Catàleg d'escenes que de vegades semblen justificar-se més pel seu mateix efecte que pel discurs dramàtic. Encara que també poden ser reveladores, com l'explícita violència que desprèn el desig de Faust.

Adaptació i dramatúrgia: Anna Maria Ricart (basada en l’obra de Goethe). Idea original i direcció d’escena: Marc Chornet Artells. Amb: Toni Guillemat, Neus Pàmies, Martí Salvat, Roser Tapias, Cristina Arenas.

Escrit per
Juan Carlos Olivares

Detalls

Adreça
Preu
18-22 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà