Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Islàndia

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Autora: Lluïsa Cunillé. Direcció: Xavier Albertí. Amb: Joan Anguera, Lurdes Barba, Paula Blanco, Joan Carreras, Oriol Genís, Àurea Márquez, Jordi Oriol, Albert Pérez, Albert Prat, Abel Rodríguez.

Lluïsa Cunillé és sens dubte l'autora catalana més premiada i més prolífica així com la preferida dels acadèmics malgrat que la seva obra, escrita des d'una personalitat invariable a l’èxit o al fracàs, resulti tantes vegades molt eixuta per el gran públic.

'Islàndia', una de les seves obres més clares però no per això exempta d’enigmes i mancada d’acció, explica el viatge d'un noi islandès de 15 anys a la recerca de la seva mare a Nova York i conté un eloqüent, magnífic, ventall de personatges novaiorquesos víctimes de l'ultima crisi financera que ha patit el món i de la que la Islàndia del títol ha estat un paradigma. Pensem que a l’obra hi ha més humor del que el director, Xavier Albertí, ha deixat surar i que el text necessitava una cuidada poda, però també que la proposta té punts de gran interès, convida a la reflexió posterior i ofereix un gruix de bones interpretacions.

Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
23 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà