Joc de miralls

Teatre
Recomanat
4 de 5 estrelles

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Autora: Annie Baker. Traducció: Cristina Genebat. Direcció: Juan Carlos Martel Bayod. Amb: Aina Clotet, Eduard Farelo, Jordi Martínez, Isabel Rocatti, Elena Tarrats.

És tan difícil mostrar la intimitat, en escena. Arribar a saber qui són els personatges. Sobretot quan no hi ha èpica. I això tan complicat i encisador és el que aconsegueix Annie Baker a 'Joc de miralls', molt ben interpretada pel director Juan Carlos Martel Bayod. Una obra a trossos, sis setmanes d’un curs de teatre en un poble sense interès, on d’entrada ens costa saber què ens vol explicar l’autora, però de seguida quedem atrapats en les vides en trànsit de la Teresa (Aina Clotet), el Xus (Eduard Farelo), el Jaume (Jordi Martínez), la Marti (Isabel Rocatti) i la Laura (Elena Tarrats).

Baker desconstrueix la trama i els personatges, la vida dels quals ens ofereix a través de microescenes. Poc a poc, anem sabent qui són, d’on vénen. S’ho expliquen entre ells i ens ho conten a nosaltres. I en sortir del teatre encara estarem una bona estona amb ganes de saber del cert més coses d’ells. Em quedo amb la progressió de Laura, la muntanya russa de Xus, els dubtes de Teresa, la decepció de Marti i la seguretat de Jaume. Una obra per a grans actors.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers