Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Karaoke Elusia' a la Sala Beckett

  • Teatre, Teatres privats
'Karaoke Elusia' -  Oriol Puig
Foto: Kiku Piñol'Karaoke Elusia' - Oriol Puig
Publicitat

Time Out diu

La Sala Beckett estrena la primera obra d’Oriol Puig, una producció que dona llum als tabús de la salut mental, el 'bullying' i el suïcidi juvenil

Als mitjans, en les converses del dia a dia o a l'escola hi ha molts temes que passen desapercebuts, tot i la seva importància. Temes que, a vegades, troben el seu lloc, la seva veu i la seva visibilitat en l'art o, concretament en aquest cas, al teatre.
Del 9 de desembre al 3 de gener, a 'Karaoke Elusia', el jove dramaturg i director Oriol Puig ens parla del suïcidi juvenil, la salut mental o l’assetjament escolar de manera directa i clara.
De la mà de l'Anita, el Sam i el Cristian, tres joves que van a un karaoke per celebrar la seva graduació, viurem una nit de festa i reflexió en què els tres adolescents recreen tot el que ha passat durant el seu últim any d'institut. Un curs difícil en què en Sam ha estat víctima d'un gran assetjament escolar pel seu intent de suïcidi.
L'obra s'emmarca dins del projecte internacional de creació Extended Universe, que vol promoure l'ús de noves tecnologies en la creació teatral i la implicació de joves d'entre 15 i 25 anys en la pràctica escènica. I està protagonitzada per Valèria Sorolla, Lluís Arruga i Biel Montoro, tres joves promeses de l'escena catalana
. No us la perdeu!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà