Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La desaparició de Wendy

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles
Autor: Josep Maria Benet i Jornet. Direcció: Oriol Broggi. Amb: Joan Anguera, Diana Gómez, Antònia Jaume, Mar del Hoyo, Xavier Ripoll, Josep Sobrevals i Armand Villén. Música en directe: Carles Pedragosa.
 
‘La desaparició de Wendy’ pertany a una època en la que Josep Maria Benet i Jornet abandona el realisme social i polític i escriu diverses peces de teatre infantil o juvenil. És la seva primera, que no última, declaració d’amor al teatre i en conseqüència un homenatge a l’ofici dels actors. Els actors i actrius d’una companyia que volen estrenar una versió de Peter Pan i que per imponderables de la realitat es veuran obligats a canviar d’obra, tot i que els personatges es resistiran a desaparèixer.
 
És una obra que, a diferencia de gairebé la resta de l’extensa producció de l’autor, admet sense patir la manipulació o substitució d’alguns referents i fins tot d’afegits visuals i sonors com els que ha introduït Oriol Broggi. En aquest trajecte segurament que perd força la confrontació entre el teatre i la realitat en benefici de la il·lusió i la innocència d’un món on tot és possible. I és ben segur que el director no acaba de relligar els materials dramatúrgics i li costa aconseguir un bon equilibri en les interpretacions, entre les quals destaquen el vell director de la companyia (Joan Anguera), la dolça Wendy de Diana Gómez i el notable Peter Pan de Xavier Ripoll.
Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà