La perdiu és de qui la caça

Teatre, Interactiu
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Textos: Les mil i una nits i el Decameró de Bocaccio. Dramatúrgia: Ariadna Pastor. Direcció: Montse Bonet. Música Original: Òscar Vilaprinyó. Viola: Laia Capdevila. Actriu: Ariadna Pastor.

De tant en tant és agradable tornar al bàsic, gaudir d'allò que alguna vegada –potser en la infància– ens va fer volar la imaginació amb la senzillesa d'un conte ben explicat, si mai va ocórrer miracle tan apreciat en el nostre passat. No és corrent que t'expliquin un conte. 'La perdiu és de qui la caça' busca aquesta connexió amb la picada d'ullet explícita al públic adult i la maduresa del plaer com a mitjà per submergir-se en la pèrdua fantasia de la paraula.

Montse Bonet, Ariadna Pastor i Laia Capdevila potser no inventen en aquest espectacle la roda en un escenari, però transmeten molt bé l'encant i l'erotisme conservat en antics textos sense endolcir per la cultura de masses ( 'Les mil i una nits', 'el 'Decameró'), tots protagonitzats per dones que controlen el seu destí i el seu cos. Una proposta clara, vivament clàssica i musical que a La Seca sembla seguir un fil teatral que aquesta temporada va començar amb el 'Peccatum' de Toni Gomila.

Per Juan Carlos Olivares

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers