La Pista

Teatre
2 de 5 estrelles

Time Out diu

2 de 5 estrelles
Autor: Jaume Viñas. Direcció: David Maqueda. Amb: Aïda Bellet, Boris Cartes, Oriol Escalé, Oriol Guillem, Marc Joy,  David Maqueda, Marina Mulet, Núria M. Montes, Joana Sureda.
 
'Danzad, danzad malditos' és una de les millors pel·lícules de Sidney Pollack i és comprensible que encara avui dia commogui els espectadors novells pel duríssim retrat de la lluita per la supervivència dels protagonistes. El que ja no és tan entenedor és que els membres de la jove companyia Menuteatral decidissin debutar amb un text hereu directe del film sense ponderar les enormes dificultats del projecte, que pel que fa sobretot a la posada en escena requeria, al nostre entendre, unes habilitats fora del seu abast.
 
Pensem si el que els va fascinar, realment, encara que no ho sabessin, és el paral·lelisme entre els participants del concurs i la seva pròpia experiència en el teatre. O és que aquest esforçat espectacle no expressa la lluita de tots el membres de la companyia per sobreviure en el difícil i també cruel món teatral?

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers