Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Puntual

  • Teatre
  • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
La Puntual
La Puntual
Publicitat

Time Out diu

La Puntual va obrir el 2005 com a espai escènic que es dedica a oferir una programació estable de putxinel·lis. El nom de La Puntual és un homenatge a Santiago Rusiñol que va escriure L’Auca del Senyor Esteve, una obra clàssica del teatre costumbrista, l'acció de la qual es desenvolupa en una casa de vetes-i-fils del barri de la Ribera anomenada La Puntual.

Detalls

Adreça
Allada Vermell, 15
Ciutat Vella
Barcelona
08003
Transport
Jaume I (M: L4), Urquinaona (M: L1)

Què hi ha ara mateix

Patufet

  • Infantil

Ja ho sap tothom: al pot petit hi ha la bona confitura i la companyia de titelles La Puntual ho demostra a l'obra 'Patufet', que es podrà veure del 7 al 30 de juny a la seva sala. Es tracta d'un espectacle de titelles sobre un nen tan petit que sempre inquieta els seus pares quan surt al carrer. Tot i ser tan menut i cabre en una caixa de maduixes, el noi decideix un dia començar unes aventures que demostraran que no és tan petit com sembla. L'obra dura 50 minuts i l'entrada val entre 10 i 12 €.

L'aneguet lleig

  • Infantil

'L'aneguet lleig' és un clàssic que d'infància per a moltíssimes generacions, un dels contes més populars de Hans Christian Andersen, que va publicar el 1843. La Puntual ens fa viatjar en el temps i explica als més petits la història d'aquest petit 'ànec' que era diferent dels altres. Durant l'aventura, va trobant-se amb altres criatures del bosc i paisatges impossibles, i aprendrà que la bellesa es troba a l'interior. Un espectacle de titelles que estarà en cartell del 6 al 14 de juliol.  L'edat recomanada és a partir de 3 anys, l'obra dura 40 minuts i les entrades van dels 10 als 12 euros.     

Greta, la rateta que escombrava...

  • Infantil

En aquesta obra de titelles que es podrà veure a La Puntual del 20 al 28 de juny, la Greta la rateta és una artista polifacètica: malabarista, trapezista, equilibrista i fins i tot actriu!. Un dia, escombrant sota l'escenari, troba una moneda. El seu amic Rinaldo, tramoista del teatre, li suggereix comprar-se un llaç per a la cua, però la Greta té un pla més ambiciós: vol organitzar un gran espectacle. Durant l'obra, la rateta ha d'escollir qui l'acompanyarà a l'escenari: el Porc Ballarí, el Gos Domador de puces, el mag Ase o el Gat Hipnotitzador. L'obra té una duració de 50 minuts i l'entrada val entre 10 i 12 euros.

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà