Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Rambla de les Floristes

 • Teatre
 • 3 de 5 estrelles
 • Crítica de Time Out
 1. La Rambla de les floristes
  Foto: May Zircus / TNCLa Rambla de les floristes
 2. La Rambla de les floristes
  Foto: May Zircus / TNCLa Rambla de les floristes
 3. La Rambla de les floristes
  Foto: May Zircus / TNCLa Rambla de les floristes
 4. La Rambla de les floristes
  Foto: May Zircus / TNCLa Rambla de les floristes
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Que ningú no esperi un 'Canprosa II' en la versió de Jordi Prat i Coll de 'La rambla de les floristes' de Josep Maria de Sagarra. Encara que segueixin sent molt reconeixibles els elements que distingeixen el seu univers escènic, en aquesta nova producció per al TNC es percep una menor voluntat de genialitat iconoclasta. La mirada del director sobre aquest sainet en vers -que refina el costumisme d'Emili Vilanova- és polida, embellidora, amable fins i tot en la seva encertada relació amb fets luctuosos més recents. Gairebé un homenatge sentimental al text, al saló urbà de la ciutat ara desnaturalitzat i, sobretot, a la seva protagonista, Antònia, criatura dramàtica tan emblemàtica com el Sr. Esteve de Rusiñol.

Un homenatge que s'estén a una brillant Rosa Boladeras. Només per veure aquesta gran actriu -habitualment destinada a defensar papers secundaris- ocupant la centralitat de l'obra i de l'escenari de la Sala Gran val la pena recuperar aquesta peça oblidada. Una interpretació fantàstica de múltiples registres fins arribar al colpidor parlament final. Sota la seva influència es llueixen, a més, Xavier Ripoll (Don Ramon), Jacob Torres (Sr. Banús), Albert Pérez (Sr. Puiggrós) i Clara Altarriba (Carmeta).

Autor: Josep Maria de Sagarra. Direcció: Jordi Prat i Coll. Amb: Clara Altarriba, David Anguera, Albert Ausellé, Rosa Boladeras, Marina Gatell, Berta Giraut, Antònia Jaume, Davo Marín, Carme Milán, Albert Mora, Carol Muakuku, Albert Pérez, Xavier Ripoll i Jacob Torres.

Escrit per
Juan Carlos Olivares

Detalls

Adreça
Preu
29 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà