La rebel·lia possible

Teatre
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles
Autor: Javier G. Yagüe i Luis Garcia Araus. Traducció: Gemma Roura. Direcció: José Sánchez Orosa. Amb: Toni González, Blanca Solé, Joan Sureda, Júlia Bonjoch, Xavi Casan i Núria Valls.
 
El sistema econòmic, moltes vegades amb el suport de l'acció o inacció política, propicia la indefensió del ciutadà enfront de les estafes o males pràctiques de les empreses i de les administracions públiques. Què espot fer? L’obra de Javier G. Yagüe i Luis Garcia Araus és una comèdia amb aires de l’activisme teatral de Dario Fo que proposa substituir la resignació per l'acció a l’hora de enfrontar-se a aquets conflictes. Garcia ho fa contra l’empresa de telefonia que li ha estafat uns cèntims d’euro i d’aquesta manera es converteix en un referent dels seus veïns i coneguts.
 
'La rebel·lia possible' es va  estrenar el 2007 a la  sala Cuarta Pared de Madrid on va assolir un enorme èxit que d’alguna manera avançava l’esclat popular que donaria a llum el moviment 15-M. La versió catalana pateix dels efectes d’un càsting no del tot adequat i d’una direcció maldestre en la definició dels personatges, però malgrat aquests inconvenients conserva bona part del corrosiu humor i l’empàtic atractiu d’un missatge necessari.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers