Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Sra. Oliver

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles
Dramatúrgia i direcció: Iñaki Garz. Amb: Carles Canut, Lluïsa Mallol, Dani Arrebola.
 
En Lluís es va casar i va tenir dos fills. Fins que un dia, com tants d’altres, va decidir sortir de l’armari.  I ho va fer vestit de dona i convertit en la senyora Oliver, però sense perdre ni la barba ni el bigoti que formen part de la seva identitat. Ara és un home amb vestit de dona, un gai en una residencia d’avis i malalt d’un càncer amb molt mal pronòstic  a qui el seu responsable però dissortat fill (Dani Arrebola) visita de tant en tant.
 
Un drama humà escrit i dirigit per Iñaki Garz del qual se serveix Carles Canut per mostrar tota la seva saviesa interpretativa tot manegant amb habilitat el dolor i l’escepticisme i jugant amb intel·ligència la còmica sornegueria d’aquesta mena de tragicomèdia. Carles Canut és el perfecte contrapunt de color en una història de grisos tempestuosos, de mediocritats assumides, cosa que atorga una absoluta credibilitat a la història
 
La identitat sexual, com fer front a la mort davant d’una malaltia terminal i les complicades relacions familiars són el nucli d’aquest text, ben dirigit, de tarannà domèstic que barreja a la perfecció humor i tendresa.
Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
20 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà