Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Treva (Time Stands Still)

  • Teatre
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles
Autor: Donald Margulies. Traducció: Cristina Genebat. Direcció: Julio Manrique. Intèrprets: Clara Segura, Ramon Madaula, David Selvas i Mima Riera.
 
La treva és l’acord temporal entre bàndols per posar fi a l’enfrontament directe i és també l’espai temporal entre l’arribada de la fotògrafa corresponsal de guerra Sarah Godwin (Clara Segura), greument ferida per l’explosió d’una bomba a l’Iraq, i el seu retorn els escenaris bèl·lics en l’obra del nord-americà Donald Margulies.
 
Entremig una etapa al costat del seu company d’aventures, de guerres, el també reporter James Dodd (David Selvas) enamorat d’ella i que vol donar un tomb a les seves vides. A la fi, la història de com aquesta feina afecta les relacions d’una parella de corresponsals de guerra i sobre la qual l’autor planteja preguntes i reflexions que no són noves en el món del periodisme.  De què serveix fotografià l’horror? És una qüestió de compromís humà o una addicció a l’adrenalina?
 
L’autor combina la comèdia i el drama i planteja la qüestió amb dosis d’humor àcid  i Julio Manrique l’ha dirigit amb molta cura i encert de manera que la funció passa volant gràcies a unes impecables interpretacions dels citats i de Ramon Madaula i Mima Riera, contrapunt convencional a la mítica del corresponsal.
Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
24-28 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà