La volta al món en 80 ties

Teatre
3 de 5 estrelles
La volta al món en 80 ties
La volta al món en 80 ties

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

'La volta al món en 80 ties' està en plena sintonia amb 'FEM (la llista de Lourdes)', muntatge de Teatre Kaddish que explicava la història de l'art a partir de les dones que van contribuir a trencar el cànon dominant i excloent. La proposta de Georgina Llauradó (performer i dramaturga), Cristina Martínez (pianista i performer) i Joan Codina (director i dramaturg) obre el focus a tots els camps recollits en les saberudes enciclopèdies. Aquests imponents volums que han silenciat la contribució de les dones a la ciència, les arts, el pensament i la política. Per posar remei a aquest oblit la Sala Atrium acull un cabaret didàctic-feminista que amb molta ironia recorre una selecta biografia de pioneres i revolucionàries sense les quals és impossible entendre el món que vivim, però a les que no sabem posar ni cara ni nom.

Aquest divertit espectacle parodia els codis de la cultura emocional i popular televisiva per connectar amb més facilitat amb el públic. Cançons, concursos, dives del pop empoderades, per compondre un xou lleuger en la forma i contundent en el fons. Un missatge tan clar i amè com demolidor sobre la sistemàtica omissió del talent femení, quan no apropiació per part dels homes dels seus èxits.

Direcció: Joan Codina. Dramatúrgia: Georgina Llauradó, Joan Codina. Intèrprets: Georgina Llauradó, Cristina Martínez.

Per Juan Carlos Olivares

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies