Laberint Striptease

Teatre
3 de 5 estrelles
Laberint Striptease
Laberint Striptease

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Aquesta nit el mestre de cerimònies és Jordi Andújar. Quan els talons, les mitges negres, la cotilla i el frac passen a Roberto G. Alonso -també dramaturg, director i coreògraf d'aquesta singularitat parateatral- serà un altre cabaret brossià. Amb Andújar posseeix una innocència (la de la primera vegada) que aporta un to gairebé naïf a un espectacle que és un sentit homenatge-catàleg a l'univers creatiu de Joan Brossa: la seva elaborada passió pel music-hall, la seva obra com a poeta visual, la seva faceta de dramaturg. Des de la camisa blanca de Christa Leem -reencarnada en la ballarina stripter Laura Marsal- fins a la seva admiració per (Volks)Wagner.

Però tampoc no hem de rebutjar el toc Alonso a aquesta producció. El pes de la dansa, l'ambigüitat -assumida amb carnal innocència pel ballarí i coreògraf David Marín-, la decadència del cabaret berlinès d'entreguerres, les seves arrels jiddish i les seves perversions antagòniques -la cantactriu Elena Martinelli amb la nuesa vestida de Charlotte Rampling a 'Porter de nit'-; la irreverència anticlerical amb sensualitat felliniana -compartida per Brossa-, la banda sonora afrancesada servida per Jordi Cornudella. Món canalla que reneix com si mai no hagués estat castrat per la cultura oficial.

Direcció i coreografia: Roberto G. Alonso. Dramatúrgia: Marc Rosich. Amb: Jordi Andújar, Jordi Cornudella, Roberto G. Alonso, Davo Marín, Laura Marsal y Elena Martinell.

Per Juan Carlos Olivares

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers