L'alegria

Teatre
3 de 5 estrelles
L'alegria
L'alegria

Time Out diu

3 de 5 estrelles

La lluita d'una mare per la felicitat del seu fill tetraplègic

Autora i directora: Marilia Samper. Intèrprets: Alejandro Bordanove, Lluïsa Castell, Andrés Herrera i Marta Millà.Alejandro Bordanove, Lluïsa Castell, Andrés Herrera i Marta Millà

A l’epicentre d’aquesta història rau la necessitat de parlar de la fortalesa humana… i sobretot de la necessitat de l’altre, de la comunitat com a estructura de suport i protecció davant de la fragilitat d’un individu sol, ens diu Marilia Samper, autora i directora de 'L’alegria'. I certament que la Júlia (fenomenal Lluïsa Castell) es mostra irreductible davant de les adversitats, però no més certament que no trobarà en la comunitat de veïns d’un barri isolat i pobre la solidaritat que reclama per construir una rampa per a què el seu fill amb paràlisis cerebral pugui sortir a prendre el sol a la plaça.

'L’alegria' és un interessant drama social habitat per personatges molt ben dibuixats però amb un començament un xic tremendista i un molest final bonista amb missatge que vol esmenar la crua realitat exposada. Afortunadament és en el rovell on la peça atrapa i commou, arrossegada per quatre magnífiques interpretacions.

Per Santi Fondevila

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers