Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Leni

  • Teatre
  • 2 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

2 de 5 estrelles

Autors: Valeria Schulzova i Roman Oleksak. Direcció: Pavel Bsonek. Intèrprets: Montse Guallar, Sergi Mateu, Minnie Marx, Carles Goñi.

Leni Rienfensthal, la directora de cinema del III Reich, i Johnny Carson confrontats en el plató on el segon va regnar com a 'showman' i entrevistador durant 30 anys. Rienfensthal ha acceptat anar al programa per presentar el llibre de fotografies sobre la tribu africana dels Nuba. Carson diu que vol saber la veritat sobre la directora simpatitzant del nazisme i col·laboradora necessària en els dos films que la van fer famosa a ella i van convertir-se en icones de la propaganda nacionalsocialista, 'La força de la voluntat' i 'Olímpia', però en el fons l’únic que busca és augmentar l'audiència.

Una confrontació entre dos fortes personalitats que requeria una direcció mes compromesa, més acurada i eficaç que la del director txec Pavel Bsonek, avesat a la producció en el seu país, i també una producció més generosa per reproduir un 'set' de gran xou televisiu. L’interessant obra de Valeria Schulzova i Roman Oleksák vol posar llum sobre la responsabilitat política de l’artista i l'autonomia funcional de la seva obra, però la nit de l’estrena el cert és que el text circulava sense cap intenció i sense inflexions, de manera anodina. És possible que les funcions millorin el ritme i que aflori la reconeguda vàlua que ben segur atresoren Montse Guallar i Sergi Mateu.

Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
20-22 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà