L'Era dels Rew

Teatre
L'Era dels Rew
L'Era dels Rew

Time Out diu

Dramatúrgia: Patty Santos i Jordi Monteagudo. Direcció: Patty Santos. Intèrprets: Cintia Ballbé, Roger Bosh, Josep de Font, Gaspar Garré i Ailin Migliora.
 
A L'Era dels Rew trobem quatre joves estudiants amb diferents maneres d'enfrontar-se a la vida: En David, un estudiant de ciències polítiques fred i venjatiu, la Clara, treballadora social que pensa que es pot aconseguir millorar la situació sense fer servir la violència, l'Helena, una estudiant de psicologia convençuda que una actitud radical pot ser una bona solució en determinades circumstàncies, i el Marc, un jove artista que prefereix dir que sí a tot abans que entrar en conflicte. 
 
Tot i ser diferents, tenen una cosa en comú: estan farts de la vida en sí mateixa i de la societat en la que els hi ha tocat viure: Volen netejar el planeta. El David traça un pla que comença per organitzar un sopar al què conviden a l'Antonio, un agent immobiliari amb una fosca connexió amb el seu passat. Però el que no saben és que en aquest sopar es trobaran amb diverses sorpreses.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers