Les altres mares d'en Kaspar Hauser

Teatre
2 de 5 estrelles

Time Out diu

2 de 5 estrelles
Autora: Felicia Zeller. Traducció i dramatúrgia: Ester Roma. Direcció: Juan Pablo Miranda. Amb: Maria Clausó, Ester Roma, Bruna Cusí.
 
En la ficció alemanya hi ha un subgènere que de manera grollera es podria qualificar com de 'filldeputisme'. L'entorn favorit sol ser un crispat i degenerat marc professional, preferentment públic, sense excloure cap escalafó, des de les brigades de neteja a l'alta direcció. Grups humans dividits entre guardians del sistema i sabotejadors, entre integrats i apocalíptics.

El text de Felicia Zeller s'inscriu en aquesta dramatúrgia que requereix d'un to post-brechtià per assolir tota la seva corrosiva transcendència. Un to que se li escapa a Juan Pablo Miranda en la posada en escena de 'Les altres mares d'en Kaspar Hauser'. Poques coses funcionen en aquest muntatge tancat en càpsules inconnexes; amb una excepció: el mal humor universal del personatge interpretat per Ester Roma. Només ella transmet el fàstic i el tedi d'una treballadora social enfrontada a un cul-de-sac.

Per Juan Carlos Olivares

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers