Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Morgadeces

Les cares d'Ana Morgade

La humorista porta al Teatre Borràs les seves 'Morgadeces' i aprofitem per revisar la seva trajectòria

Publicitat

Al panorama de la stand-up comedy del país hi ha poques monologuistes tan infal·libles com Ana Morgade: intel·ligent, irònica i abanderada d’un humor corrosiu. La veureu al Borràs amb 'Morgadeces', un espectacle que ella mateixa defineix com un repertori de bestieses en què l’actriu disserta amb humor sobre el context dramàtic en què vivim.

El 2009 Ana Morgade es va incorporar a l’elenc de Buenafuente, on es va dedicar a flagel·lar la llei, la SGAE, l’Església i altres dimonis contemporanis, amb gràcia i molta raó. Va col·laborar amb el programa fins a l’última emissió, el 2011, i en acabar va sumar-se al projecte teatral de Terrat Pack juntament amb Buenafuente, Berto i Corbacho. Minoria Absoluta i Alguna Pregunta S.L es van aliar amb Cuatro per presentar un programa d’esquetxos televisius en què Ana Morgade i David Fernández, sota els pseudònims de @frikiloco i @beibe89, buscaven el bo i millor de la petita pantalla.

El programa, un succedani de l’APM?, no va funcionar potser més pel canal que l’emetia que pel seu contingut. Estel·lar va ser la col·laboració que va fer a Pop ràpid, la minisèrie de Marc Crehuet que narrava les peripècies a l’Estraperlo d’un grup de modernets i heavies. Ana Morgade es va convertir en la Vane, una prostituta que va entabanar el pobre Fede, enamorat fins al moll de l’os... fins que ella li va passar la factura pels serveis oferts.

Ja sigui com a col·laboradora, conductora d’un programa de televisió o actriu, Ana Morgade demostra ser una monologuista de cap a peus, i no li cal més que un escenari i un micròfon per desplegar el seu talent. Tant se val que parli de bars de tota la vida, de ruptures sentimentals o que es faci passar per portaveu del govern, va d’un tema a l’altre a la velocitat de la llum.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat