Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les dones de Frank

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Les dones de Frank
© May ZircusLes dones de Frank
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

El fenomen fan va néixer amb la primera encarnació de Frank Sinatra, ídol de les adolescents de la dècada dels 40. Després va arribar la crisi i la resurrecció com un dels crooners més importants del segle XX. Són les fans el fil conductor de l'argument creat per Mónica Pérez per oferir un biopic musical de 'La Veu'. Un viatge perseguint el seu record que comença en un poble de Catalunya -amb Frank viu- i acaba a Las Vegas, amb Frank ja mort. Roser Batalla -també traductora de les lletres- dirigeix ​​aquesta amable persecució protagonitzada per Marian Barahona, Susana Ribalta, Txell Sust i Mone Teruel.

Recital elegantment coreografiat per Bealia Guerra que posseeix la intimitat dels espectacles de 'cabaret' de Nova York. Dels que s'estilaven a la sobretaula a mitja llum de l'Oak Room de l'Algonquin, sempre retent homenatge a la gran tradició de la música popular americana. Excel·lents veus, eficaces actrius per a una història sense complicacions, d'humor senzill, amb el seu punt just per recordar una esbojarrada 'slapstick comedy'. Si Barcelona tingués un acollidor local de referència per a aquest tipus de recitals amb guió -el reciclat garatge del Teatre Gaudí no encaixa exactament en aquesta idea-, aquesta seria la producció de la casa.

Text i dramatúrgia: Mònica Pérez. Adaptació de les lletres: Roser Batalla. Amb: Marian Barahona, Mone Teruel, Susana Ribalta, Txell Sust.

Escrit per
Juan Carlos Olivares

Detalls

Adreça
Preu
24 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà