Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les noces de Fígaro

  • Teatre, Musical
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Autor: Caron De Beaumarchais. Direcció original: Fabià Puigserver. Direcció reposició: Lluís Homar. Dramatúrgia: Pau Miró. Amb: Manel Barceló, Marcel Borràs, Joan Carreras, Oriol Genís, Mónica López, Victòria Pagès, Albert Pérez, Mar Ulldemolins, Òscar Valsecchi, Pau Vinyals.

 
L’obra de beaumarchais va ser un dels grans èxits del Lliure de 1989 gràcies a un repartiment en estat de gràcia i la direcció de Fabià Puigserver. Per commemorar el 40 aniversari del teatre, Lluís Homar ha recuperat aquell espectacle amb l’escenografia de Puigserver. La peça és una comèdia amorosa d’embolics construïda amb un gran sentit del joc teatral, amb molt d’humor i amb apunts de crítica social que podrien ressonar actuals malgrat la seva ingenuïtat.
 
Marcel Borràs és aquest Figaro que pretén la bella Susanna (Mar Ulldemolins) a qui el comte d’Almaviva (Joan Carreras) vol fer la seva amant sense, esclar, que se n’assabenti la comtessa (Mónica Lopez). Tot i que al primer acte de la comèdia li manquen espurnes, el segon brilla a l'altura de l’original de Puigserver amb un gran treball dels protagonistes i dels deliciosos secundaris, com el jutge d’Oriol Genís, i una fantàstica il·luminació de Xavier Clot. Un bon espectacle amb acurada direcció de Lluís Homar.
Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
15-26 €
Publicitat
També t'agradarà