Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'habitació del nen

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles
Autor: Josep Mª Benet i Jornet. Direcció i dramatúrgia: Victor Alvaro. Amb: Savina Figueras, Santi Ricart, Guifré Bagés.
 
‘L’habitació del nen’és una obra intrigant fins al desconcert, una tragèdia sobre com un fet accidental pot destruir la presumpta felicitat d’una família. I diem presumpta perquè la mare deixa clar que no creu que existeixi. Una obra claustrofòbica en la qual el mestre Josep Maria Benet i Jornet explora fins al límit  la capacitat de l’ésser humà per assolir el dolor extrem, aquell que no es pot guarir.  La mare i el pare tenen visions i, en conseqüència, reaccions molt diferents sobre l’accident, sobre aquell moment en què ells s’estaven fent un petó i el nen va anar fins al balcó i va saltar la barana.
 
És possible superar un trauma fabricant una realitat paral·lela en la qual res no ha trastocat l’afable quotidianitat de la família?  Víctor Álvaro ha fet una versió força diferent de la que va dirigir Sergi Belbel en l’estrena de l’obra al Teatre Lliure el 2003, però que funciona, que interpel·la l’espectador amb una direcció d’actors modèlica. Santi  Ricart i Savina Figueres mostren una colpidora sinceritat i el dolor es fa gairebé insuportable.
Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
20-22 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà