Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'inframón

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles
Autoria: Jennifer Haley. Traducció: Neus Bonilla. Direcció: Juan Carlos Martel Bayod. Interpretació: Andreu Benito, Joan Carreras, Gala Marqués-Carla Schilt, Víctor Pi i Mar Ulldemolins.
 
L’obra de Jennifer Haley és una distopia de caire policíac sobre la pederàstia en l’era postinternet  on la virtualitat ho controla tot i on l’empresari Sims (Andreu Benito) ha allotjat 'L’amagatall', un espai ignot on els pederastes poden fer realitat les seves fantasies sense que aquestes tinguin, diu Sims, conseqüències, ja que tant els clients com les nenes són àvatars. No creu el mateix la inspectora  Morris (Mar Ulldemolins)  que ha investigat el cas i que està decidida a tancar aquest regne obscur en què la perversió es tracta com una debilitat assumible.
 
Un text complex que  el director Juan Carlos Martel llegeix amb un excés de transcendència cosa que condiciona el bon nivell dels intèrprets, sobretot en el cas d’Ulldemolins, però que manega a la perfecció la posada en escena amb un magnífic espai d’Alejandro Andújar.
Escrit per
Santi Fondevila

Detalls

Adreça
Preu
15-26 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà