Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Us descobrim l'últim espectacle de Bruno Oro!

Després de la seva exitosa gira, 'Immortal' arriba al Teatre Capitol del 26 de setembre al 20 d'octubre.

Escrit per
Contingut patrocinat
Publicitat

I vosaltres, què faríeu si tinguéssiu tot el temps del món? Penseu que estaríeu preparats per ser eterns? Potser ara no trobeu les respostes, però sabem d'una obra que us ajudarà a decidir-vos (o a fer-vos un embolic!). Bruno Oro arriba del 26 de setembre al 20 d'octubre al Teatre Capitol de Barcelona amb 'Immortal'una peça còmica i dramàtica de Marc Angelet i Alejo Levis, i produïda per Hause & Richman. 

No us mentim si us diem que, segurament, sortireu del teatre mirant la vida des d'un altre punt de vista. I és que 'Immortal' es pregunta sobre les coses més bàsiques de la nostra vida, vistes des d’un nou paradigma vital. Una vida sense límits temporals. Sense por a la mort. L’amor és per sempre? Hi ha pressa si no hi ha mort? Hi ha ambicions si no hi ha límit de temps per aconseguir allò que volem?

'Immortal' és un viatge pels clarobscurs d’una vida que mai s'acaba i en ella Bruno Oro es desdobla en multitud de personatges que gaudeixen, pateixen o s’enfronten a la immortalitat. Protagonistes ben usuals, ben típics als quals la immortalitat els ha canviat completament la vida: un pare de família de 350 anys, un jove estudiant de 320 anys o un separat de 312. O també el personatge de La Mort que ara és eterna o el del mateix Bruno Oro com a actor amb 341 anys sobre les espatlles.

Us atreviríeu a ser immortals per una estona? No us ho penseu més i deixeu-vos transportar a l'any 2319 per descobrir-ho!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat