L'última nit del món

Teatre
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Text i direcció: Llàtzer Garcia (a partir de Matheson, Bradbury i Beaumont). Amb: Edu Buch, Maria Casellas, Xavi Gardés, Xavi Sáez, Vanessa Segura.

Ja a 'La pols' hi havia alguna cosa d’inexplicable. Com podia un noi oblidar la mort del seu pare i no dir-li res a la seva germana? A la nova obra de Llàtzer Garcia l’inexplicable creix al màxim en un homenatge a la sèrie de televisió 'Twilight zone' ('La dimensió desconeguda') a partir de tres relats de Richard Matheson, Charles Beaumont i Ray Bradbury. Es tracta, doncs, de posar sobre una situació quotidiana alguna cosa estranya que alteri l’esdevenir i modifiqui allò que semblava real.

I certament que l’obra respira aquesta atmosfera de misteris fora de tota lògica, i també que hi ha massa coses sense explicar que a la fi confonen i perjudiquen l’experiment. No obstant, la precisió del text, les acurades interpretacions (Edu Buch, Maria Caselles, Xavi Gardés, Xavi Sáez i Vanessa Segura) i la direcció de l’autor aconsegueixen mantenir la intriga i amb ella l'atenció.


Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers