Maestro Fellini

Teatre
3 de 5 estrelles
Maestro Fellini
© David Ruano Maestro Fellini

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Ludovica Damiani i Guido Torlonia han imaginat 'Maestro Fellini' per al Teatre Akadèmia. Però la veu i la presència de Mario Gas -acompanyat ara per Mar Ulldemolins després de passar pel mateix faristol Serena Vergano- pot enganyar-nos. Creure que aquest espectacle homenatge a Federico Fellini és un esqueix de l''Amici Miei' de La Gleva. Diferències: el piano deixa pas a la pantalla -llenç per a meravellosos retalls fellinianos- i la lectura se centra en exclusiva en els records del mestre, que a la pantalla reverbera en imatges carregades d'autobiografia.

Proposta senzilla que juga amb diverses cartes al seu favor. A més de la veu de Gas -un orador per a l'edat d'or de la ràdio- i la naturalitat d'Ulldemolins, hi ha la inesgotable capacitat fabuladora de l'homenatjat i la fascinació de les seves pel·lícules. Potser la relació entre paraula i imatge no espremi tota la seva relació somiadora i es limiti a un exercici d'acompanyament. Manca una major ambició dramatúrgica, evident especialment quan la pantalla s'apaga per mor d'una aleatòria voluntat que deixa el fil de mentides a les fosques.

Autoria: Ludovica Damiani i Guido Torlonia. Traducció: Enrico Ianniello i Albert Tola. Direcció: Guido Torlonia. Amb: Mario Gas, Serena Vergano/Mar Ulldemolins.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers