Make a Move - Institut of the Arts Barcelona

Teatre
Make a Move 2019
Make a Move 2019

Time Out diu

Entre el 18 i el 22 de febrer de 2019, l'Institute of the Arts Barcelona va acollir l'esdeveniment Make a Move; un seguit de conferències, performances i debats sobre temes com l'evolució de l'audiència, els models de negoci i l'excel·lència artística per a professionals, estudiants i acadèmics del món de les arts escèniques. 

L'entorn innovador de Make a Move ofereix a les persones que exerceixen aquesta professió l'oportunitat de desenvolupar les seves habilitats artístiques i professionals, i contribueix al creixement de les seves propostes i projectes en el marc creatiu i també en la fase d'evolució en què es trobi cada producció.

El projecte Make a Move, té com a objectiu contribuir a la revitalització del teatre Europeu, una de les formes de l'art més oblidades a Europa, a través de la mobilització de formes creatives i potencial d'innovació que presenten les formes teatrals no institucionalitzades, com el teatre físic, el mim corporal, el teatre de l'objecte, les arts vives, el teatre site specific, el teatre immersiu i d'improvisació. L'objectiu d'aquest projecte és donar més oportunitats al sector del teatre independent i fomentar el seu desenvolupament. Per a això, es compartiran els recursos, les propostes i l'experiència d'artistes de Rijeka a Croàcia, el Galway Theatre Festival d'Irlanda, Targu-Mures de Romania i Institute of the Arts de Barcelona.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers