Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Make a Move - Institut of the Arts Barcelona

Make a Move - Institut of the Arts Barcelona

Teatre Institute of the Arts Barcelona , Barcelona dimarts 18 febrer 2020 - dilluns 24 febrer 2020
Make a Move 2019
Make a Move 2019

Time Out diu

Entre el 18 i el 22 de febrer de 2019, l'Institute of the Arts Barcelona va acollir l'esdeveniment Make a Move; un seguit de conferències, performances i debats sobre temes com l'evolució de l'audiència, els models de negoci i l'excel·lència artística per a professionals, estudiants i acadèmics del món de les arts escèniques. 

L'entorn innovador de Make a Move ofereix a les persones que exerceixen aquesta professió l'oportunitat de desenvolupar les seves habilitats artístiques i professionals, i contribueix al creixement de les seves propostes i projectes en el marc creatiu i també en la fase d'evolució en què es trobi cada producció.

El projecte Make a Move, té com a objectiu contribuir a la revitalització del teatre Europeu, una de les formes de l'art més oblidades a Europa, a través de la mobilització de formes creatives i potencial d'innovació que presenten les formes teatrals no institucionalitzades, com el teatre físic, el mim corporal, el teatre de l'objecte, les arts vives, el teatre site specific, el teatre immersiu i d'improvisació. L'objectiu d'aquest projecte és donar més oportunitats al sector del teatre independent i fomentar el seu desenvolupament. Per a això, es compartiran els recursos, les propostes i l'experiència d'artistes de Rijeka a Croàcia, el Galway Theatre Festival d'Irlanda, Targu-Mures de Romania i Institute of the Arts de Barcelona.

Detalls

Lloc de la ubicació Institute of the Arts Barcelona
Web del lloc www.iabarcelona.com
Telèfon de la ubicació 93 894 97 13
Adreça Ramon Dalmases, 18
Barcelona
08870

Dates i hores

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening