Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mama

  • Teatre
  • 3 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Autoria: Sarah Lena (amb la col.laboració de Laura Rossich). Direcció: Sarah Lena. Amb: Aina Balasch, Ariadna de Vilar, Núria Mercader.

La joventut és un recurs en ell mateix, principi i final, una manera de ser i de viure. I quan tens vint-i-pocs anys és difícil anar més enllà. Però això no vol dir que no puguis dir res transcendent, que depassi la barrera de l'edat. I això és el que ha fet Sarah Lena a 'Mama', una obra petita, que comença de manera contundent, amb l'anunci de la mort imminent de la progenitora de la protagonista, excusa que li serveix per repassar la curta existència de nena i adolescent fins aleshores, sempre al costat de la seva mare.

Tres actrius (Aina Balasch, Ariadna de Vilar i Núria Mercader) encarnen, una a una, la noia que explicarà què ha fet ella a la vida, des de la més tendra infància als 22 anys que té ara. La mare, la seva mare, és el centre de la història: tot el que fa o ha fet té relació amb ella. El pare, en aquest cas, esdevé un ésser dictatorial que només entorpeix el seu creixement... La noia recordarà passatges clau de la seva vida, els ninos que va tenir, les mitges que es va posar, aquell primer amor que potser la va violar. I les tres actrius, tan joves com l'autora, fan el que saben fer: interpretar sense escarafalls, en una obra que és petita, potser intranscendent, però que val la pena veure. M'agradarà més, segur, gaudir de la següent.

Escrit per
Andreu Gomila

Detalls

Adreça
Preu
10-17 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà